| Shaman King
|
|
| eğitim | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: eğitim Cuma Ara. 07 2007, 15:01 | |
| Yoh eğitimlerimizi burda yapalım bi<zim görevleri lucy versin diğerlerini hep birlikte verelim |
| | | Yoh Asakura
| Konu: Geri: eğitim Cuma Ara. 07 2007, 16:49 | |
| | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: eğitim Cuma Ara. 07 2007, 22:05 | |
| |
| | | Yoh Asakura
| Konu: Geri: eğitim Cuma Ara. 07 2007, 22:37 | |
| 8600 metrelik dağ tırman orda kırmızı yaban domuzu var ondan gırtlak getir 1 tane | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: eğitim Cuma Ara. 07 2007, 22:58 | |
| Ren Basonun Rehberliğinde dağa çıkmaya başladı İleride birkaç tane domuz vardı onlara bodoslama daldı fakat kullaılmaz hale getirmişti onların etlerini yalnızca biraz yiyecek kadar domuz eti vardı biraz daha yukaı çıktı Ren buradaoksijen daha azdı birkakç bitki topladı ve yola serpti yukarıdan birkaz domuz daha indi onları da Kesti Ren ama onlar çok uysaldılar
Ren onlara göre gerçekten hızlıydı efekt bile kullanmamıştı yalnızca kılıcıyla birkaç darbe indirmişti.Ren o kadar iyiydi ki bu işte domuz'dan iz bile yoktu.Ren yorulmuştu Klübeye girdi ve orada bir amcadan bir hikaye dinledi bu hikayeye göre ilerideki köye her cuma bir domuz baskını olurmuş ve yarında günlerden cumaydı ve dolunay vardı ve Efsaneye göre Dolunayda Yaban domuzları daha güçsüz olurdu bu Ren için bensersiz bir fırsattı Hemen köye geldi ve
konaklamaya başladı bu sırada birkaç tuzak kurdu akşam üstünden.Gece rahat uyudu Yaşlı adam doğru söylemiş köyü yaban domuzları basmıştı bile .Ren hemen dışarı çıktı uyanıp hızlıca ağın yanına gitti ve baktı ki ğ delinmiş fakat domuz kanı var üzerinde hemen birkaç metre tırmanmış kan izini takip ederek ileride bir okçu görmüş okcu da onu hemen bir ok fırlatmış Ren e oda kılıç çapramazıyla karşılık vermiş ve okçu yere serilmiş Ren'in önüne
bu seferde bir mağara çıkmış karşısına hemen girmiş içine bakmış bir domuz ve iki yavrusu bir kılıç çaprazlaması daha gerçekleştirimiş ren ve domuzları öldürür.Öldürdüğü yaban domuzunun rengi de kırmıylmış üstelik bu sefer tek kalam parçaa birin gırtlağıymış ve almış götürmüş onu |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: eğitim C.tesi Ara. 08 2007, 23:20 | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: eğitim C.tesi Ara. 08 2007, 23:30 | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: eğitim C.tesi Ara. 08 2007, 23:39 | |
| Takımına gizli bir ajan girip, sizin güveninizi sağladıktan sonra karşı saldırı yapıcak. Oldukça güçlü amaçları var, tüm takımın güçlerini emebilir fakat şuanda yanlızca çömez gibi görünüyor.. Bunu engellemen lazım. Yeterince mantıklı olur ise 500exp eklenecek.. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: eğitim Ptsi Ara. 10 2007, 17:45 | |
| Ajan takıma yakınlığıyla tanınmış biri değildi fakat gerçekten te ustaydı işinde nede olsa bu işi yapmak için kendine güveniyordu.Başta o takıma yeni katılmış bir çömez görünümündeydi birkaç gün sesizce etrafda dolanıp antreman yaparak gününü gün ediyordu yalnızca atladığı tek bir nokta vardı bunu yalnızca Ren fark ediyordu belki de bu da inançtı.
İlerliyen günlerde o da Ren de çalışmalarına devam ediyordu arada bir fark yoktu onunla gibi görünüyordu yeni giren bir gün gizlice takımın gizli bilgilerinin olduğu odaya sızmaya kalkınca Ren onun yokluğunun farkk etti ve onu takip etti.Onu yakalayınca anladı ki takip ettiği Çömez değil usta bir shaman'dı yalnızca kendinin çok iyiy gözlemişti kıacası usta bir shaman oluğu kadar usta bir casus du.Ren hemen kılıç çaprazlaması yaptı ama adam zıplayarak kaçtı
Ren daha sonra hızlı tempo saldırsıyla saldırırdı fakat ıskalamıştı yine.O dinlenirken Ren bir yıldırım gönderdi ve adam pes etmek zorunda kaldı teslim oldu.Ren onu yakaladığı gibi sürükleyerek çöle kadar götürdü ve bir kafese hapsetti artık hiçbir ustalığı ona yaramayacaktı.Kısacası artık mahkumdu orada. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: eğitim Ptsi Ara. 10 2007, 17:45 | |
| Ajan takıma yakınlığıyla tanınmış biri değildi fakat gerçekten te ustaydı işinde nede olsa bu işi yapmak için kendine güveniyordu.Başta o takıma yeni katılmış bir çömez görünümündeydi birkaç gün sesizce etrafda dolanıp antreman yaparak gününü gün ediyordu yalnızca atladığı tek bir nokta vardı bunu yalnızca Ren fark ediyordu belki de bu da inançtı.
İlerliyen günlerde o da Ren de çalışmalarına devam ediyordu arada bir fark yoktu onunla gibi görünüyordu yeni giren bir gün gizlice takımın gizli bilgilerinin olduğu odaya sızmaya kalkınca Ren onun yokluğunun farkk etti ve onu takip etti.Onu yakalayınca anladı ki takip ettiği Çömez değil usta bir shaman'dı yalnızca kendinin çok iyiy gözlemişti kıacası usta bir shaman oluğu kadar usta bir casus du.Ren hemen kılıç çaprazlaması yaptı ama adam zıplayarak kaçtı
Ren daha sonra hızlı tempo saldırsıyla saldırırdı fakat ıskalamıştı yine.O dinlenirken Ren bir yıldırım gönderdi ve adam pes etmek zorunda kaldı teslim oldu.Ren onu yakaladığı gibi sürükleyerek çöle kadar götürdü ve bir kafese hapsetti artık hiçbir ustalığı ona yaramayacaktı.Kısacası artık mahkumdu orada. |
| | | Yoh Asakura
| Konu: Geri: eğitim Ptsi Ara. 10 2007, 19:27 | |
| | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: eğitim Salı Ara. 11 2007, 18:23 | |
| |
| | | Yoh Asakura
| Konu: Geri: eğitim Salı Ara. 11 2007, 20:31 | |
| 2.köyde ki ormanda beyaz yeminli askerler var onlar altın ı çaldı.Onlardan birinde altın var onu bul. | |
| | | | eğitim | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|