Shaman King
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Shaman King

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Uçak Kazası

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Uçak Kazası Empty
MesajKonu: Uçak Kazası   Uçak Kazası Icon_minitimeC.tesi Ara. 08 2007, 22:01

Ren çölle kaplı bir şehirden yola çıktı ve çölde gezinmeye başladı ve yolcu geçti yolcu sususluktan ölüyordu ama yanında hiç su yoktu Ren'in yolcu birkaç kelime söyleyip vefat etti.O yolcunun ağzından çıkan sözcükler ise "Uçak kazası" idi.Ren'de bundan bir anlam çıkartmaya çalışıyıordu.
Misafir
Misafir

Uçak Kazası Empty
MesajKonu: Geri: Uçak Kazası   Uçak Kazası Icon_minitimeC.tesi Ara. 08 2007, 22:06

"Ucak Kazası"dedi Ren'in Yanına giderek."Ucak Gözümün önünde düştü dostum"dedi adamın nabzını kontrol ederek."Öldü"dedi sesinde ne bir üzülme nede bir sinirlenme ifadesi vardı yüz hatları hiç değişmemişti.Amandidist Arkada belirdi oda etrafta ruh varmı diye kontrol ediyordu."Sence Sebebi ne Ren"dedi düşünceli bir sesle.Orada bir taş vardı.Taşa Oturdu hava sıcaktı konshin'in üstünde sadece bir t-shört altında ise düşük bel bir basketbol sortu vardı."Bence eve gidip birer içki içelim dostum böyle kazalar her gün oluyor"dedi.Sıkılmışa Benziyordu."Yada araştıralım"dedi.adamdan bir kart çıktı kartta "Sizinde ölümünüz böyle olucak"yazıyordu."Demekki bizi tanıyan biri"dedi konshin adamın üstünü kontrol etti bir cüzdan çıktı cüzdanı ren'e attı "al ren bak bakalım neymiş"dedi.Adam da başka hiç birşey yoktu."Adam bir shaman dostum"dedi.Şaşırmış bir şekilde
Misafir
Misafir

Uçak Kazası Empty
MesajKonu: Geri: Uçak Kazası   Uçak Kazası Icon_minitimeC.tesi Ara. 08 2007, 22:12

Evet bunu yapan bir shaman'dı ve gerçekten plan yapmayı iyi bir shaman'dı çölde ilerlemeye başladı Ren arakasında Konshin ile biraz ötede bir vaha vardı ve orda uçağın kanatlarının bir kısmı ama küçük bir kısmı oradaydı Ren dikkatlice baktı bu kanat kopmuştu ama sanki kesilmiş gibi duruyordu Ren eline guanomu aldı ve çaprazlama uyguladı her tarafa bir kaç ceset ortaya çıktı.Arkadaşı Konshin de şaşırmıştı buna "İşte bir sır daha"dedi Ren kendi kendine ve biraz oturdu yere Ren
Misafir
Misafir

Uçak Kazası Empty
MesajKonu: Geri: Uçak Kazası   Uçak Kazası Icon_minitimeC.tesi Ara. 08 2007, 22:21

out:beni kontrol edemessin :S neyse

rp in:Konshin Kanatı Kontrol etti eski bir FBI dı sonucta herşeyi çok iyi biliyordu.Kanatın yanına gitti biraz kontrol etti."Dostum bu baya baya kesilmiş"dedi şaşırmış bir şekilde.Renin yaptığı saldırıda bir kaç ceset ortaya çıkmıştı konshin bir cesedin yanına giderken durdu."Dostum izleniyoruz"dedi etrafını kontrol ederek."Cok fazlalar"dedi etrafına bakarak "ama belkide ben yanılıyorum"dedi gülerek.az da olsa gülüşün sahte olduğu anlaşabiliniyordu.Konshin cesetlerin hepsini kontrol etti."Amandidist hepsi öldürülmüş"dedi."Ren Bunların hepsi öldürülmüş"dedi."Kanatta söylediğim gibi kesilmiş"dedi."Yani sabotaj görünümlü bir katliam" dedi.Cesetlerin tam ortasına geldi etrafına baktığında berbat bi görünüm vardı.Konshin Elini black sword'a yakın tutyordu ne olur ne olmaz diye sonuçta bu bir araştırma idi ve ruh ordusu seziyordu bunu rene söyliyemezdi ren ne kadar soğuk kanlı olsada çok hırslı idi meydan okuyabilirdi güçlerini belirleyemiyordu.Bir anda durdu "Bunlar Kartallar"dedi sessizce ve kimsenin duymayacağı bir şekilde."Ren Dikkatli ol heran herşey olabilir"dedi.
Misafir
Misafir

Uçak Kazası Empty
MesajKonu: Geri: Uçak Kazası   Uçak Kazası Icon_minitimeC.tesi Ara. 08 2007, 22:31

Ren Konshin'in söylediği kadar kötü bir son beklemiyordu açıkcası ama yinede kötü bir son bekliyordu ve kötü bir son olacağı kesindi ve biraz daha ilerleyince bir ceset daha buldalar ama tek bir ceset ti bu etrafda birbaşka ceset yoktu.Ren ilerledi orada uçağın enkazını da buldu artık yavaş yavaş sır perdesi aralınıyordu uçağın arka tarafı gitmiş ve kalan kısımda hafif dikey bir manzara almış biçimde ağaçlar tarafından tutuluyordu.Yavaşça zıplayarak içeri girdi Ren etrafta Cesetler vardı.Hepsi koltuklarında yatıyorlardı burunları bile kananamıştı lakin ölüydüler bunlar.İçeri Kopppitin bulunduğu yere tırmana tırmana geldi Ren kapıyı açtı Pilot yaşıyordu fakat ağır yaralıydı o da çölde ilk rastladığı yolcu gbi aniden ölebilirdi
Misafir
Misafir

Uçak Kazası Empty
MesajKonu: Geri: Uçak Kazası   Uçak Kazası Icon_minitimeC.tesi Ara. 08 2007, 22:43

Konshin yavaşca ilerliyordu ama ren ondan daha hızlı idi ileride bir ceset ve ağacların tuttuğu ucak gövdesi bulmuşlardı."İlginc"dedi Konshin ren ucağa girmiş Konshin ise cesetin yanında kalmıştı Konshin ceseti biraz kontrol ettikten sonra Aklı başından gitmişti bu doğru idi düşündüğü olmuştu hızlıca gövdeye girdi.Ağır yaralı adama "alev yağmuru"saldırısı ile tek bir alev topu gönderdi adam alevler içinde yanmıştı ren'in üstüne atladı ve ren ile birlikte çöle uctular "Dostum sana her an herşey olabilir dedim ya işte oldu bu adamların hepsi birer ruh"dedi.etrafını kontrol ederek."Biliyorum saçmalıyorsun diyceksin ama öyle"dedi."Farketmedin mi birinin bile burnu kanamamış ve bu bir ucak kazası"dedi.yavaş yavaş yürümeye başladı."ama belkide bizi bu şekilde tuzağa sürüklemeye çalışıyorlardır yani başka insanları oraya koyup bizi doğuya yani tam karşı yöne cekmeye calısıyor olabilirler dostum"dedi.Tekrar ucağa doğru yürüdü ve ucağa girdi."Hımm ilginc"dedi.Koppite girdi içeriyi kontrol etti bütün aksanlar çalışıyordu.Rene Döndü."Dostum ucak düşmüş ama tüm aksanlar çalışıyor"dedi."Sanada ilginc gelmiyormu ucak düşüyor kimsenin burnu kanamamış kanatlar kesilmiş şekilde kopuyor ve koppit teki tüm aksanlar çalışıyor"dedi etrafını kontrol ederek
Misafir
Misafir

Uçak Kazası Empty
MesajKonu: Geri: Uçak Kazası   Uçak Kazası Icon_minitimeC.tesi Ara. 08 2007, 22:55

Ren devam etti Konshin koppitte duruyordu ve pilota bakıyordu .Pilot son demlerini yaşıyordu artık ieriden bir el ona uzadı ve onu aldı adamın kemikleri kalmıştı artık bu yaratık herneyse ikisinede bir güzerl öldüreblirdi
Misafir
Misafir

Uçak Kazası Empty
MesajKonu: Geri: Uçak Kazası   Uçak Kazası Icon_minitimeÇarş. Ara. 12 2007, 19:48

Konshin canavarın yaptığı üstüne hiç birşey yapmadı."Çok Normal Aç bir canavar yapacağı bir şey"dedi.Elinle küçük bir hareket yaptı.Kum Bir Anda havada kaldı Konshin canavara bakıyordu o civarda yoktu kumu tekrar yerine koydu."Onu Burada bulmamız tek kelime ile imkansız dostum"dedi.Tam Birine Saldırırken Bizde onunla birlikte aşşağı inicez"dedi.
Yoh Asakura

Yoh Asakura

Uçak Kazası Empty
MesajKonu: Geri: Uçak Kazası   Uçak Kazası Icon_minitimeÇarş. Ara. 12 2007, 21:39

OUT:100 er exp kazaandınız mesaj yazanlar.
https://shamankin.editboard.com

Uçak Kazası
1 sayfadaki 1 sayfası