| ~Manzara~ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: ~Manzara~ Çarş. Ara. 12 2007, 18:50 | |
| Rp Konusu:Manzara Rp Yeri:Liman Rp Kişileri:Lucy Nyuu,Konshin Akazukin Adelbert Rp Durumu:Gece,Rüzgar Derece:20 C ----------------------------------------------------------------------------------- Konshin yoldu yürüyordu.Hava Rüzgarlı idi Konshinin üstünde mavi bir ceket,t-shört altında ise bir düşük bel pantolon vardı.Kulağında mp3 onu dünyadan ucuran tek şeydi.Herşeye Rağmen savaş kıyafetini sırt cantasında taşıyordu.Su an istese bu rüzgarı durdurabilirdi ama bu rüzgar ona huzur veriyordu.Sağ Tarafına baktığında inanılmaz bir "MANZARA" ile karşı karşıya idi ayın ısığı denize vurmuş deniz de küçük bir dalga vardı Tokyo da böyle bir olay kolay kolay görünmezdi Konshin Manzaradan zar zor kurtuldu amandidist belirdi."Ruh seziyorum usta"dedi Konshin hiç birşey söylemedi ama o da hissediyordu."Sorun Yok Amandidist Savaş ise Savaş"dedi şeytani bir gülümseme ile.Hava daki Rüzgar Etkisini biraz daha arttırıyordu.Konshin üşümüştü elini cebine soktu.Rüzgarı Artık Dindirmeliydi.Havaya baktı Göz bebeği bir anda yok oldu hava yavaş yavaş ısınıyordu gene eski sıcaklığına geliyordu.Konshin kendine geldi."Yorucu oluyor daha alışamadım"dedi."Ama hava sıcaklığı şimdi güzel oldu"dedi.Yoluna devam ediyordu."Hıııı Amandidist Ruh Sezileri Arttı Çok güclü bir shaman değil"dedi."Ama Olsun genede dikkatli ol"dedi.Eli swordları açan düğmede idi kulaklığını çıkarmıştı etrafına bakıyordu."Yoruldum Amandidist Oturalım"dedi.FBI olması shamanlığının yanında ona büyük bir avantajdı ne olacağını sezebiliyordu.Konshin Oturdu.Etrafına bakıyordu Tokyo Trafiği gene vızır vızırdı."Tokyo'yu seviyorum dostum şu insanlara bak hiç birşeyden haberleri yok"dedi ve Denizi seyretmeye başladı |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~Manzara~ Çarş. Ara. 12 2007, 19:15 | |
| Lucy Tokyo'nun en saf olduğu vakit, gece vakti tek başına yürümeyi çok severdi. Geniş yolların dar kaldırımlarında dümdüz yürümek ve buz gibi olan ellerinin yavaşça paltosunun ceplerinde ısınışını hissetmek ona tuhaf bir moral veriyordu.. Özelliklede rüzgârlı havalarda..
Yavaş adımlarını izleyerek sakince yürüyordu. Rüzgar kahküllerini havada uçuşturuyor ve gözlerini kapatıyordu. Saçını herdefa düzelterek boğuk bir nefes verdikten sonra birdenbire kahküllerinin anlına değdiğini hissetti. İstemeyerek bir adım geriye çekildi ve etrafına bakındı. Bunun birdenbire olması mümkün değildi.. Gözüne direk sallanırken gacır gucur eden bir sandal ilişti. Olabileceğinin en saçması zaten o etkinin sandal tarafından olması olurdu. Yürüdüğü yola devam ederek biraz ilerledi, rüzgâr yeniden hakimiyetini sürdürüyordu. Geri adım attığında ise hocasına yakalanmış bir öğrenci gibi suspus oluyordu. Lucy'nin siniri bu kez şaşkınlıkla depreşmişti.. Sandalın yanına doğru yürüdü ve ellerini paltosunun ceplerinden çıkarttı. Saf bir şekilde limana çarpan sandala öfkeli bir bakış fırlatırken gözü bir gölgeye takıldı. Gölgeyi gözüyle takip ettikten sonra havanın dikkatini bozan etken için mantıklı bir sebebp gösterebilirdi.. Bunu eğer gölgeye ait olan çocuk yapmıyor ise ya Lucy aklını hepten kaçırmaya başlamıştı, ya da turnuvayla alakalı saçma bir olayın habercisiydi..
Paltosuna gömüldükten sonra çocuğu gözleriyle dikkatlice süzdü. Daha önce gördüğünü zannetmiyordu karşısında duran kişiyi. Fakat bunu onun yaptığından neredeyse emindi.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~Manzara~ Çarş. Ara. 12 2007, 19:28 | |
| Konshin Karşısındaki Kızın onu süzdüğünü görüyordu.eli ile yere bir hareket yaptı ama o saniye yerden küçük bir ateş çıktı.Konshin ayağa kalktı Ateşin yanına gitti."Hava Soğuk Küçük hanım"dedi.Ateşe elini tutarak.Amandidist Belirdi."İşte Hissettiğim ruh buydu"dedi."Biliyorum Amandidist"dedi Konshin."Seni daha önce burada görmedim ama genede ismimi söyleyeyim Ben Konshin Akazukin Adelbert Tokyo'nun en büyük 10 savaşcısı yani kaplanların üyesiyim"dedi.Daha Sonra Bir Anda ortadan yok oldu.Anında Lucy'nin arkasında belirdi.Kulağına doğru adım attı."Şşşş ha sakın kimseye söyleme yoksa sana da zarar gelir"dedi.Tekrar Eski Yerinde Belirdi."Ben Mutantların Kralı'yım Aslında bende yeni öğrendim ama çabuk alıştım"dedi."Bu Sayede bazı olaylardan çabuk kurtuluyorum çok güzel yönleri var"dedi."Haa Bi dakika seni tanıyorum Lucy Nyuu"dedi."Seni Bir Kaç Kere İzlemiştim"dedi."Güçlü Olabilecek bir shamansın"dedi.Kendinden Çok Emin Konuşuyordu Aslında Koshin hep böyle konuşurdu seviyordu böyle konuşmayı.İnsanlarla alay edenleri hiç mi hiç sevmezdi.Tipine Bakılırsa Normal Bir Shaman Değildi."Sen Şu Yaratıkların Kurduğu takımdansın değilmi"dedi Lucy'i Süzerek."Yaratık Dediğim için kızma takımın ismini bilmiyorum kabalık olsada böyle söylemek zorundaydım"dedi.Eller ısınmıştı tek hareketle su bütün ateşi kaplamış yeri ıslatmıştı Konshin tekrar banka oturdu."eee sen kimsin peki Lucy Nyuu"dedi. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~Manzara~ Çarş. Ara. 12 2007, 19:49 | |
| Çocuğun konuşmalarını dinledikten sonra alaycı bir şekilde nefesini verdi. Gözlerini kısarak çocuğun ukala suratına baktı ve sert bir homurtamayla 'Jinrui' dedi. Grubuna bu kadar katılım olmuştu, yani Lucy gibi birçok şaman daha vardı insan olmayan.. Sesini ciddileştirdi ve;
"Hımm.. Gerçekten güzel yeteneklermiş.. Acaba sana bu kadar çok konuşma yeteneğinide mi o veriyor?" Sinirlice sağ tarafına doğru boş bir nefes bıraktıktan sonra şunları ekledi; "Kendini ışınlayıp durmasanai miğdem bulanıyor!" Dedi ve çocuğun oturduğu banka doğru hızlıca oturdu.. Çocuğun onu nerede ve ne zaman gördüğü hakkında hiçbir fikri yoktu, yada aklına gelmiyordu. Kendini zorlamaya çalıştı ama fazla takmadı, nasıl olsa pek tanıdık kalıcaklarını zannetmiyordu.. Elbetteki çocuğa karşı olan tavrından nasıl birisi olduğunu anlamıştı çocuk.. En azından Lucy öyle umuyordu.. Kendini tanıtma faslını başlatmadı bile. Durgunca bir noktaya odaklandı ve paltosuna burnu görülmeyecek kadar gömüldü. Rüzgârın tekrar geri gelmesini ister gibi bir hâli vardı fakat yanındaki Lucy'ye göre kendini beğenmiş çocuktan bunu rica edemeyecek kadar gururluydu.
"Kim olduğumu ve güçlü bir şaman olabileceğimi nereden biliyorsun?" Dedikten sonra paltosunun cebindeki bozuk parayla oynamaya başladı.. |
|
| |
Yoh Asakura
| Konu: Geri: ~Manzara~ Çarş. Ara. 12 2007, 21:46 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~Manzara~ Perş. Ara. 13 2007, 17:54 | |
| Konshin Kızın Söylediklerine Hiç Aldırmıyordu."Konuşmayı Seviyorum"dedi.Yanındaki Kıza Bakarak."Lucy seni hissedebiliyorum rüzgarı geri istiyorsun"dedi.Tek Hareketi ile rüzgar şiddetini arttırdı."Benim Her Mutant Gücünden yapabilme özelliğim var"dedi."Senin Güçlü bir shaman olabilceğini bilmemin sebebi"dedi.Durdu Oda paltosuna gömüldü ellerini cebinden çıkardı.Elleri Kızarmaya başladı.Bir Anda Kıp Kırmızı Olmuştu ama Konshin hiç aldırmıyordu."Senin güçlü olacağını biliyorum çünkü hissediyorum Lucy Nyuu"dedi."Kimseye Aldırmaz Tavırların var bu hem iyi hem kötü ama genede çok güçlüsün ve kimseye vurdum tavırlar sergelme sana yararı olacağını sanmıyorum"dedi gülümseyerek.Ellerindeki Kırmızı Söndüğünde Elini Cebine Attı.Cebinden Simsiyah Bir Kılınc Cıkmıştı."Eğer Bir Gün Bana Ulaşmak İstersen Düğmeyi 3 kere yere vur"dedi."Çok Alaaddinin sihirli lambası gibi oldu ama"dedi gülümseyerek."Bana İhtiyacın olucak bunu görebiliyorum"dedi.Daha Sonra Denize Doğru Koştu Denize Atladı Havada 3 Takla Attı ve bir anda bir kıvılcım gibi kayboldu |
|
| |
Yoh Asakura
| Konu: Geri: ~Manzara~ Perş. Ara. 13 2007, 20:10 | |
| out:çok güsel devam edin. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~Manzara~ C.tesi Ara. 15 2007, 14:50 | |
| Konshin limana gene gelmişti.Hava esiyordu Konshin üstünde uzun kollu bir tshört altında düşükbel bir pantolon vardı boynunda ki kolyede ise bir işaret vardı işaret te bir yazı vardı.Yazıda "Mutant'ların Doğal Hali"yazıyordu.Elleri Ceplerinde saçı simsiyah biri insanlara ters ters bakıyordu.İnsanların içine ürperti vermeyi seviyordu.Öğlen saati liman bu kadar kalabalık olmazdı.Konshin elindeki eldiveni çıkardı yeni bir şey deniyecekti.Yoldan geçen bir adama gizlice yöneltti.Elinde küçük bir gaz dönüyordu sertce adama salladı.Adam Çok Hızlıca Karşıdaki Duvara Çarptı.Konshin sasırmıştı ilk defa bu kadar güçlü bir saldırı yapmıştı daha doğrusu kendi isteği ile bu kadar güçlü bir saldırı yapmıştı.Yolun Devam Etti.Biraz daha yürüdükten sonra bir bank gördü.Yavasca banka yürüdü ve oturdu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~Manzara~ C.tesi Ara. 15 2007, 15:16 | |
| Lucy denizin birbirine çarparak oluşturduğu dalgaları düşünceli gözlerle izliyordu.. Birden acıyla haykıran bir adamın sesini duyunca düşüncelerinden sıyrılarak arkasını denize doğru döndü. Sesin nerden geldiğini duymak için hareketsiz kalması birkaç saniye sürecek gibi gözüküyordu.. Bu işin böyle olmayacağına karar verip koşarcasına adımlarla caddeye doğru yürüdü ve etrafına bakındı. Limanın öteki ucuna kadar yürüdükten sonra karşısında gene aynı düşük bel pantolonlu adamı görünce yüzünün kasları 'Gene mi sen?!' anlamında gerildi.. Boynundaki kolye hemen dikkatini çekivermişti. Onu inceliyor gibi bir hisse kapılmasını istemediği için çocuğun yüzüne baktı ve ciddi bir ses tonuyla;
"Ne yapmaya çalışıyordun?" Dedi. Dudağını bir ucunu vurdumduymaz bir tavırla aşağıya doğru eğdi ve gözlerini havada süzdü.. |
|
| |
Yoh Asakura
| Konu: Geri: ~Manzara~ C.tesi Ara. 15 2007, 21:25 | |
| toplam her birinize 250 furioku | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~Manzara~ Ptsi Ara. 17 2007, 14:20 | |
| Konshin Etrafına Baktı Elini Kolyeye götürdü."Mutantların Doğal Hali Yazıyor"dedi.Daha Sonra Lucy'e Baktı Sinirliydi her zamanki gibi sinirliydi.Lucy nin ona "Ne Yapmaya Çalışıyorsun"dediğinde anlamamazlığa yatıcaktı ama son anda vazgecti."Canım İstedi Yaptım"dedi vurdum duymaz bir şekilde."Ayrıca Yeni bir güç denemem gerekiyordu adamın üstünde denedim"dedi alaycı bir şekilde.Üstündeki Kıyafet Bir Anda Değişti.Konshin Lucy'e Baktı."Etrafta birilieri var"dedi.Sanki "ekmek al"demiş gibi rahattı."7 Kişiler 2 si çok güçlü diğerleri ruhlar 7 shamandan 5'i shaman 2 si ruh shamanlardan bir tanesi'nin elinde orak var"dedi."Kalp Atışları normal biri şu an şeker yiyo ve sana bakıyor hepsi bizi çevrelemiş durumdalar"dedi limanı izleyerek.Konshin Biraz Sonra Bir Daha Durdu."Bu ara duvara çarptığım adamın durumu iyi sadece belini kırmış ve kolunun iki yerinde kırık var bacağındada incilme"dedi gülümseyerek |
|
| |
| ~Manzara~ | |
|