Shaman King
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Shaman King

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Başlık neden gitti?

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Başlık neden gitti? Empty
MesajKonu: Başlık neden gitti?   Başlık neden gitti? Icon_minitimeÇarş. Ara. 12 2007, 19:01

Kütüphanedeki rp başlığımız silinmiş.Kim silmiş orasını bilemem ama rpler de silinmek zorunda değildi bizde ona vaktimizi harcayıp yazdık sonuçda, biri kendisine kötü laf edilmiş diye 2 sayfa rp yi silmek zorunda değil bitek o mesajı silse yeterdi...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Başlık neden gitti?   Başlık neden gitti? Icon_minitimeÇarş. Ara. 12 2007, 19:03

yoh sildi valla
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Başlık neden gitti?   Başlık neden gitti? Icon_minitimeÇarş. Ara. 12 2007, 19:04

suigine katılıyorum rp sonucta ve bu üye yoha karşı bi takımda tabiki rp de yoha laf atıcaq suigin arkandayım!!!Rp ye aykırı???
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Başlık neden gitti?   Başlık neden gitti? Icon_minitimeÇarş. Ara. 12 2007, 19:06

Rp ye girip rp yi mahfeden de o sonra gelip hangi hakla siliyor? Evil or Very Mad Silecekse kendi rplerini silsin...

Bunu bir üye yapsaydı çokdan ceza almıştı (yani üyenin yapma yetkisi olsaydı...)
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Başlık neden gitti?   Başlık neden gitti? Icon_minitimeÇarş. Ara. 12 2007, 19:17

yoh beni bu sözlerden sonra istersen engelle hiç bir rpde bi üyenin yazdığı rp yi sileessin burada sana lafta olsa ikincisi istersen 5000 sitede rp birincisi ol banane önce rp kurallarını öqren :S rp de hiç bir zaman birr üyenin rp si silinmez(qüfür veya üyeyi(gercek ismi ile aşşağalmıyorsa)).O Rpde sana karşıt biri sana laf atıcak tabiki lütfen önce bunları düşün ve sonra bi daha baq Wink 3 yerde rp birincliğine bu ara ona rp birincliği denmez rp master deni Wink
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Başlık neden gitti?   Başlık neden gitti? Icon_minitimeÇarş. Ara. 12 2007, 19:26

Bu konudan ziyade isterseniz beni banlayabilirsiniz ama sitenin admin-kullanıcı ayırt ettiğini düşünüyorum (bağzı konularda...)
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Başlık neden gitti?   Başlık neden gitti? Icon_minitimeÇarş. Ara. 12 2007, 19:38

yohun ki pire için yorgan yakmak merak etme suigin bu başlığı açmanın senin hakkın olduğunu görüşündeyim ki öyle
Yoh Asakura

Yoh Asakura

MesajKonu: Geri: Başlık neden gitti?   Başlık neden gitti? Icon_minitimeÇarş. Ara. 12 2007, 21:36

kusura bakmayın ama küfürlü başlığı slmek zorundayım ayrıca furiokunuzu verdim onu nie sölemiosunuz
https://shamankin.editboard.com
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Başlık neden gitti?   Başlık neden gitti? Icon_minitimePerş. Ara. 13 2007, 14:40

tmama yoh fakat sen pire için yorgan yaktın yalnızca küfürleri silseydin yeterdi editle
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Başlık neden gitti?   Başlık neden gitti? Icon_minitimePerş. Ara. 13 2007, 18:53

anlıyorum ki bu sitede rplerimize bağzı adminler (admin) saygı duymuyor exp ı verince amaan nasıl olsa verdik artık silelim deme hakkına sahip gibi hissediyorlar kendilerini...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Başlık neden gitti?   Başlık neden gitti? Icon_minitimePerş. Ara. 13 2007, 19:07

Ama gerçekten herşey exp ile olmuyor.. İnsan o kadar emek harcıyor. Ama sonra hepsi bir saniyede yok oluyor.. Ben de böyle şeyleri hiç sevmiyorum. Rp yaptıktan sonra başlıkları görmek ve orada rp yapmış olmak insana ayrı bir duygu veriyor..

Bundan sonra böyle hataların olmamasını umuyorum..
Rolling Eyes
Yoh Asakura

Yoh Asakura

MesajKonu: Geri: Başlık neden gitti?   Başlık neden gitti? Icon_minitimePerş. Ara. 13 2007, 19:56

bu konuda ne suigin e nede hour a kızıyorum ikinizde haklısınız ama treyin mesajları sildiğim zamanda rp olmuyor ayrıca suigin beni yanlış ttanımışsın belki öle bi mesaj verdm ama öle demek istemedim siz öle anlamak istediniz birazda benm açımdan düşünün.(PLSS)
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Başlık neden gitti?   Başlık neden gitti? Icon_minitimePerş. Ara. 13 2007, 20:00

editleyebilirdin...Ayrıca sn de bu durumu yanlızca başına gelirse anlarsın...Ve inşallahda olur...
Yoh Asakura

Yoh Asakura

MesajKonu: Geri: Başlık neden gitti?   Başlık neden gitti? Icon_minitimePerş. Ara. 13 2007, 20:04

ya nese anlamıosnuz yada anlamak istemiosnuz neden bilmiorum.Kıt değilsiniz bişi değilsiniz.Ayıp yapıosunuz benim sizle konuşmama bakın sizin benle konuşmanıza bakın
söle trey yüzünden kapandı orası ve zeke de bundan memnun değildi.Bende onun mesajlara silsem kendi kendine konuşçak gibi olacağı için sildim fakat editleme fikrini düşünmedim çünkü editlesem çok bişi farketmeyecek.

Başlık neden gitti?
1 sayfadaki 1 sayfası