| Başlık neden gitti? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Başlık neden gitti? Çarş. Ara. 12 2007, 19:01 | |
| Kütüphanedeki rp başlığımız silinmiş.Kim silmiş orasını bilemem ama rpler de silinmek zorunda değildi bizde ona vaktimizi harcayıp yazdık sonuçda, biri kendisine kötü laf edilmiş diye 2 sayfa rp yi silmek zorunda değil bitek o mesajı silse yeterdi... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Başlık neden gitti? Çarş. Ara. 12 2007, 19:03 | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Başlık neden gitti? Çarş. Ara. 12 2007, 19:04 | |
| suigine katılıyorum rp sonucta ve bu üye yoha karşı bi takımda tabiki rp de yoha laf atıcaq suigin arkandayım!!!Rp ye aykırı??? |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Başlık neden gitti? Çarş. Ara. 12 2007, 19:26 | |
| Bu konudan ziyade isterseniz beni banlayabilirsiniz ama sitenin admin-kullanıcı ayırt ettiğini düşünüyorum (bağzı konularda...) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Başlık neden gitti? Çarş. Ara. 12 2007, 19:38 | |
| yohun ki pire için yorgan yakmak merak etme suigin bu başlığı açmanın senin hakkın olduğunu görüşündeyim ki öyle |
|
| |
Yoh Asakura
| Konu: Geri: Başlık neden gitti? Çarş. Ara. 12 2007, 21:36 | |
| kusura bakmayın ama küfürlü başlığı slmek zorundayım ayrıca furiokunuzu verdim onu nie sölemiosunuz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Başlık neden gitti? Perş. Ara. 13 2007, 14:40 | |
| tmama yoh fakat sen pire için yorgan yaktın yalnızca küfürleri silseydin yeterdi editle |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Başlık neden gitti? Perş. Ara. 13 2007, 18:53 | |
| anlıyorum ki bu sitede rplerimize bağzı adminler (admin) saygı duymuyor exp ı verince amaan nasıl olsa verdik artık silelim deme hakkına sahip gibi hissediyorlar kendilerini... |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Yoh Asakura
| Konu: Geri: Başlık neden gitti? Perş. Ara. 13 2007, 19:56 | |
| bu konuda ne suigin e nede hour a kızıyorum ikinizde haklısınız ama treyin mesajları sildiğim zamanda rp olmuyor ayrıca suigin beni yanlış ttanımışsın belki öle bi mesaj verdm ama öle demek istemedim siz öle anlamak istediniz birazda benm açımdan düşünün.(PLSS) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Başlık neden gitti? Perş. Ara. 13 2007, 20:00 | |
| editleyebilirdin...Ayrıca sn de bu durumu yanlızca başına gelirse anlarsın...Ve inşallahda olur... |
|
| |
Yoh Asakura
| Konu: Geri: Başlık neden gitti? Perş. Ara. 13 2007, 20:04 | |
| ya nese anlamıosnuz yada anlamak istemiosnuz neden bilmiorum.Kıt değilsiniz bişi değilsiniz.Ayıp yapıosunuz benim sizle konuşmama bakın sizin benle konuşmanıza bakın söle trey yüzünden kapandı orası ve zeke de bundan memnun değildi.Bende onun mesajlara silsem kendi kendine konuşçak gibi olacağı için sildim fakat editleme fikrini düşünmedim çünkü editlesem çok bişi farketmeyecek. | |
|
| |
| Başlık neden gitti? | |
|