Shaman King
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Shaman King

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

NELER İSTERSİNİZ?

2 posters
YazarMesaj
Yoh Asakura

Yoh Asakura

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimeCuma Ara. 14 2007, 22:13

SİTEMİZDE NELER OLMASINI İSETSİNİZ?AKLINIZDA OLAN HERŞEYİ YAZIN VE BENDE DOĞRU VE ANLAMLI OLANI YAPİİM.SAÇMA YADA ÖENMSİZ DEMEYİN HERŞEYİ SÖLEYİİİN MUTLAKA İLGİNİZİ BEKLİYORUM EN AZ 6 ÜYE YAZSIN.
https://shamankin.editboard.com
Misafir
Misafir

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: Geri: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimeCuma Ara. 14 2007, 23:09

Exp: Experience..

Türkçe Anlamı: Tecrübe..

Tecrübe Kazanılmaz. Tecrübe Edinilir..Bunun irdelenmesini istiyorum...

Ve De Orman,Volkan gibi yerlerin Resmi Var Fakat Büyük Batı Çölünün yada Kütüphane'nin Resimleri Yok ve bu bende Eksiklik hissi uyandırıyor. Bütün Rp Alanlarının resmi olursa sevinirim.. Böylece nasıl bir yerde rp yapıldığını anlarız ve rp kalitesi bile artabilir...
Misafir
Misafir

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: Geri: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimeCuma Ara. 14 2007, 23:19

Portalın güzel resimlerle renklendirilmesini, farklı bir hava katılmasını istiyorum..

İSterseniz tasarıma yardım edebilirim.. Photoshop'ta yavaş yavaş gelişiyoruz işte.. Very Happy
Misafir
Misafir

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: Geri: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimeC.tesi Ara. 15 2007, 12:35

yayla ne ya=? abi silin çoq sachma ayrıca tema çq iç qapatıo deqiştirlsin ayrıca sitenin logosuda deqiştirilsin istiosanız logo ve banner yaparım?...
Misafir
Misafir

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: Geri: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimeC.tesi Ara. 15 2007, 13:06

quenn experience in diğer bir anlamı da deneyim dir hem bir olay yaşayarak deneyim elde edebilirsin
Misafir
Misafir

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: Geri: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimeC.tesi Ara. 15 2007, 13:08

susun bakam 3. gözü açıom Laughing
Misafir
Misafir

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: Geri: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimeSalı Ara. 18 2007, 16:02

YA SİTE BÖLÜMLERİ BİRAZ İNGİLİZCE ONUN DÜZELTİLMESİNİ İSTİYORUM
Misafir
Misafir

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: Geri: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimeSalı Ara. 18 2007, 16:04

YA BENİM ADIMI DEĞİŞTİREMEMMİ DİREK İSMAİL ÇIKMIŞ
Misafir
Misafir

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: Geri: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimeSalı Ara. 18 2007, 16:05

ismail demiş ki:
YA SİTE BÖLÜMLERİ BİRAZ İNGİLİZCE ONUN DÜZELTİLMESİNİ İSTİYORUM

İtalyanca ve Fransızca seçeneklerimiz var.. Rolling Eyes
Misafir
Misafir

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: Geri: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimeSalı Ara. 18 2007, 17:49

puaa snn için ispanyolca da olur mu qardes xD bilader bu sitede belqi 6 qişi inqche biliodur Wink ayrıca burası turqiye istiosan yabancı sq sitelerinde taqılırsın qafana qöre
Misafir
Misafir

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: Geri: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimeSalı Ara. 18 2007, 18:12

arapçaya nedersin lucynin kini bir kerere yapmıştım isteyene uygulanır XD
Misafir
Misafir

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: Geri: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimeSalı Ara. 18 2007, 19:11

Puhahaha son mesajı okumak için sola tıklıyordum Laughing Laughing Laughing Print etmiştim atarım biara Laughing
Codan ASAKURA
Asakura Team 2.Başkanı
Codan ASAKURA

Erkek
Lvl : Ankara
Exp : Sprite of Water

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: Geri: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimeSalı Ara. 18 2007, 20:04

Sitenin arka fonu hoşuma gitti. Smile
Yalnız Neutral
Başlığada güzel bir şeyler yapabilirdik sadece Yohun olması resimde Yohun yalnız gösterdiğini belirtiyor.Aslında pohtoshop bilen biri bizim avatarlarımızdan yararlanarak başlığa uygun bir resim koyabilir diye düşünüyorum.Sizler ne dersiniz Question
http://www.Mynet.com
Yoh Asakura

Yoh Asakura

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: Geri: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimeSalı Ara. 18 2007, 20:38

beni beğenmiyor musun?
Misafir
Misafir

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: Geri: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimeSalı Ara. 18 2007, 22:41

Yoh Asakura demiş ki:
beni beğenmiyor musun?

bknz: İlgi Çekmeye çalışan admin...

Orda Horo-Horo çok pis bakıyo ciddiyim rüyama girecek yakında... Fakat Faust'un Kafatasına bakışlarına bitiyorum...
Misafir
Misafir

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: Geri: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimeÇarş. Ara. 19 2007, 01:49

Tatlı rüyalar.. Sanırım şuanda görüyorsundur Laughing
Codan ASAKURA
Asakura Team 2.Başkanı
Codan ASAKURA

Erkek

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: Geri: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimeÇarş. Ara. 19 2007, 15:14

Espiriler bir kenara Yok be kanka beni yanlış anlama bu sitede hepimiz ünlüyüz benim size kastetiğim farklı bir başlık sunmaktı ama sonuçta sen bilirsin Wink
Yoh Asakura

Yoh Asakura

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: Geri: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimePerş. Ara. 20 2007, 13:22

sanırım espri yaptın işte dikkat çekmeye çalışan admin derken?
Codan ASAKURA
Asakura Team 2.Başkanı
Codan ASAKURA

Erkek

NELER İSTERSİNİZ? Empty
MesajKonu: Geri: NELER İSTERSİNİZ?   NELER İSTERSİNİZ? Icon_minitimePerş. Ara. 20 2007, 18:23

Neyse Sen bilirsin Smile
Benim isteğim:Her TAkım kendi rengini imzasındaki saldırılar ve dmcler kısmınada o renkte yapsa fena olmaz diyorum.
Örneğin:Yohun gurubundaki saldırı ve dmc yazıları mavi
Zekin takımdakiler Kırmızı bunun gibi
Siz ne dersiniz ?
Benim bir önerim daha olacak.
Şu zekin kitabı ona teker teker değilde herkes takımıyla girse daha iyi olur yani takım halinde rp sizce nasıl olur ?

NELER İSTERSİNİZ?
1 sayfadaki 1 sayfası