Shaman King
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Shaman King

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Önemli Bir Öneri

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Önemli Bir Öneri Empty
MesajKonu: Önemli Bir Öneri   Önemli Bir Öneri Icon_minitimeC.tesi Ara. 15 2007, 20:56

Rp'ler süresince Yoh adminimiz kaç furioku kazandığımızı söylüyor...Bu Gerçekten Güzel birşey çünkü bütün RP'ler elden geçiriliyor ve RP kalitesi arttırılmaya çalışılıyor. Bu Gerçekten iyi birşey fakat:

1- Uzun Uzun Yazılan RP'lerin arasına RP olmayan birşey girince hiç hoş gözükmüyor...

bknz.: https://shamankin.editboard.com/liman-f71/manzara-t63.htm

2- Yoh'un imzası Uzun Ve in in bitmiyor. Ve Bu görüntü kalitesini bozuyor...

Çözüm: Bir Üyelik Açılacak ve o Üyelikten Bir kişi sorumlu olacak... İmzası Avatarı Hiçbirşeyi olmayacak,Misafir gibi dolaşıp Furioku dağıtacak. Böylece Görüntü Kalitesi bozulmayacak, İmza yüzünden sayfa "in in bitmiyor!" felsefesine dayalı olmayacak Very Happy. Bunu Değerlendirilmesini istiyorum...

Saygılarımla...
Misafir
Misafir

Önemli Bir Öneri Empty
MesajKonu: Geri: Önemli Bir Öneri   Önemli Bir Öneri Icon_minitimeC.tesi Ara. 15 2007, 21:46

katılıom ablaaaa
Yoh Asakura

Yoh Asakura

Önemli Bir Öneri Empty
MesajKonu: Geri: Önemli Bir Öneri   Önemli Bir Öneri Icon_minitimeC.tesi Ara. 15 2007, 22:23

DEĞERLENDİRİLDİ BİLE...
https://shamankin.editboard.com
Misafir
Misafir

Önemli Bir Öneri Empty
MesajKonu: Geri: Önemli Bir Öneri   Önemli Bir Öneri Icon_minitimeC.tesi Ara. 15 2007, 23:27

Misafirin furioku dağıtması bir defa olamıyacak birşey.. Çünkü herkez misafir olarak furioku dağıtabilir, o kadar sağlıklı bir yöntem değil bu.. Yoh'ta sanırım imzasındaki kılıçla hawaya ateş eden Gif'i kaldırırsa imzası kısalıcaktır.. Yani bence Laughing
Misafir
Misafir

Önemli Bir Öneri Empty
MesajKonu: Geri: Önemli Bir Öneri   Önemli Bir Öneri Icon_minitimeC.tesi Ara. 15 2007, 23:50

Bir kullanıcı açın.. Bot olarak onu kullanın.. Furiokuları onun yardımıyla dağıtın.. Wink
Misafir
Misafir

Önemli Bir Öneri Empty
MesajKonu: Geri: Önemli Bir Öneri   Önemli Bir Öneri Icon_minitimePaz Ara. 16 2007, 15:52

Özel mesajda bir çözüm olabilir.. Ama millete bunu ispatlama derdi de var.. Bence siteye pano gibi bir yer yapılarak, herkezin ismine açılan başlıkta furyokusu yazılabilir..
Yoh Asakura

Yoh Asakura

Önemli Bir Öneri Empty
MesajKonu: Geri: Önemli Bir Öneri   Önemli Bir Öneri Icon_minitimePaz Ara. 16 2007, 22:21

olabilir anneke bu görevi sana versem yapar mısın
https://shamankin.editboard.com
Misafir
Misafir

Önemli Bir Öneri Empty
MesajKonu: Geri: Önemli Bir Öneri   Önemli Bir Öneri Icon_minitimePtsi Ara. 17 2007, 03:42

Kaç tane adminsiniz bana mı kaldı bu iş, yapamam valla, hem benim denetimimden hiç memnun kalacaklarını sanmıyorum sayın üyelerimizin..
Misafir
Misafir

Önemli Bir Öneri Empty
MesajKonu: Geri: Önemli Bir Öneri   Önemli Bir Öneri Icon_minitimePtsi Ara. 17 2007, 13:50

ya siz salaqmısınız O_o yoqsa öle mi davranıosunuz!!! abiler açın bi üyeliq mesela "Furiokucu"die admin yönetsin o üyelik ne avatar nede imza qullansın versin furiokuyu ceqsin qitsin bu qadar basit ama belqi biri aççaq adminden izinsiz verceq diosunuz rütbe olarak ona admin dein bölece sorun czlsn Wink
Misafir
Misafir

Önemli Bir Öneri Empty
MesajKonu: Geri: Önemli Bir Öneri   Önemli Bir Öneri Icon_minitimePtsi Ara. 17 2007, 13:59

Haa salağız hepimiz Rolling Eyes
Misafir
Misafir

Önemli Bir Öneri Empty
MesajKonu: Geri: Önemli Bir Öneri   Önemli Bir Öneri Icon_minitimePtsi Ara. 17 2007, 14:11

ya lafın qeliş didim xD
Misafir
Misafir

Önemli Bir Öneri Empty
MesajKonu: Geri: Önemli Bir Öneri   Önemli Bir Öneri Icon_minitimePtsi Ara. 17 2007, 22:23

Bende lafın gelişi didim zaten x]
Misafir
Misafir

Önemli Bir Öneri Empty
MesajKonu: Geri: Önemli Bir Öneri   Önemli Bir Öneri Icon_minitimeSalı Ara. 18 2007, 14:38

ben veririm zaten imzayı kısaltamyı düşnüüyordum

Önemli Bir Öneri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-